Door middel van industriele robotica kunnen veel bedrijven in Nederland een gunstige positie verkrijgen of behouden op de internationale markt. De processen (vaak productieprocessen) worden door robotica en andere mechanica efficiënter uitgevoerd.

Soms is zelfs het hele proces in handen van de mechanica en komt er pas weer een mensenhand aan te pas bij het opleveren van een product.

 

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het automatiseren van processen is Z-tech. Z-tech houdt zich bezig met het ontwikkelen van zogenaamde speciaalmachines en het begeleiden van processen. De speciaalmachines zijn robotica en mechanica die op een bepaald bedrijf is afgestemd. Geen bedrijf en daarmee geen proces is hetzelfde. Zo heeft ieder proces een eigen soort mechanica en software nodig. Z-tech maakt deze robotica en begeleidt het gebruik ervan.

 

Daarnaast houden ze zich aan de zijlijn bezig met het adviseren van bedrijven. Zo kunnen ze voortijdig problemen ontdekken en advies geven over hoe het proces veranderd kan worden, zodat het probleem zich niet voltrekt.

 

Bent u geïnteresseerd in de industriële automatisering binnen bedrijven? Neem dan een kijkje op de site van Z-tech.