Wanneer je nog opzoek bent naar het ideale relatiegeschenk voor de zomer dan heb je waarschijnlijk nog niet nagedacht over strandballen bedrukken of bijvoorbeeld handdoeken bedrukken. Toch kunnen strandballen het ideale relatiegeschenk zijn, en ik zal je hier nu van overtuigen.

 

Strandballen bedrukken

 

Ze brengen je meteen in een zomerhumeur

Als strandballen je ergens aan doen denken dan is dat wel aan het strand en dus de zomer, en is dat niet waar we allemaal wel bij van worden. Alleen hierom wil je strandballen bedrukken en als relatiegeschenk gebruiken, voor strandhanddoeken geldt overigens hetzelfde. Wanneer je strandballen als relatiegeschenk heeft zal jouw bedrijf vanzelf met de zomer en plezier geassocieerd worden.

 

Andere mensen zullen het logo zien

Er van uitgaand dat de strandballen en de handdoeken ook gebruikt worden op vakantie, bij het strand of aan het zwembad zullen andere mensen het logo natuurlijk zien. Dit levert je gratis reclame op, waardoor je niet alleen de relaties blij hebt gemaakt maar er zelf ook nog wat uit kan halen, als dat geen win-winsituatie is weet ik het ook niet meer.

 

Mensen kunnen er plezier aan beleven

Sommige relatiegeschenken zijn nou niet bepaald heel leuk te noemen, neem bijvoorbeeld een pen, maar bij een strandbal is dat een heel ander verhaal. Met een strandbal kun je echt plezier hebben, en een handdoek is ook erg handig bij het plezier hebben als je gaat zwemmen. Oftewel, mensen worden blij van jouw relatiegeschenk, waardoor ze het bedrijf ook automatisch leuker gaan vinden.

 

Het hoeft niet duur te zijn

Bij sommige relatiegeschenk schieten de prijzen al snel het dak door, maar in het geval van handdoeken bedrukken of strandballen bedrukken kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. De prijzen beginnen in ieder geval erg laag en daar kun je mooi gebruik van maken.

 

Zoals je wel ziet is het strandballen bedrukken of handdoeken bedrukken een goed idee wanneer je nieuwe relatiegeschenken nodig hebt, als je nog opzoek was naar ideeën dan kan ik je zeker aanraden om deze te gebruiken. Jouw relaties worden er blij van en jou hoeft het niet veel te kosten.