De zomer komt er langzaam weer aan en iedereen heeft dan maar één gedachten: Vakantie. Heerlijk naar een zonnig land vliegen of erop uit met de caravan. Maar heb je weleens nagedacht over een vakantie met een camper? Het is de allernieuwste trend die zich afspeelt bij de jongere generaties. Steeds meer mensen gaan roadtrips maken en het is echt heerlijk. Natuurlijk is het niet voor iedereen een geweldige vakantie, maar wij gaan je overhalen waarom jij een keer op vakantie moet gaan met een camper en heerlijk moet roadtrippen door Europa, Amerika, etc.

 

Vrijheid om te staan waar je wilt

Iedereen droomt heerlijk weg bij het idee van een all inclusive hotel met een heerlijk zwembad en een cocktail in de handen, maar voor de rest heb je amper vrijheid om zelf te bepalen wat is gaat doen. Er zijn maar een aantal activiteiten in de omgeving waar je heen kan en daar houdt het dan op. Met een roadtrip ben jij de baas waar je naar toe gaat. Ga je richting het noorden en genieten van de koelte, of toch meer richting het zuiden naar de warmte? Jij bepaalt het en niemand die je tegen houdt. Daarbij zie je veel meer van verschillende omgeving en culturen. Je hebt dus meer vrijheid en krijgt meer voor een goedkopere vakantie.

 

Je hebt je eigen spullen mee

Het heerlijke aan een hotel is dat alles voor je geregeld is. Van je kamer, het eten tot aan de douchespullen. maar toch mis je soms je eigen spullen. Met een camper vakantie heb je hier helemaal geen last van. Je kan zelf bepalen wat je eet en wat je gaat koken. Daarbij slaap je heerlijk in je eigen bed die je overal mee naartoe neemt en heb je gewoon je eigen douche, spullen en meer. Het is alsof je een mini huis op wielen hebt die de wereld laat zien.

 

Natuurlijk is een camper aanschaffen voor een roadtrip een beetje overdreven. Gelukkig zijn er veel bedrijven in de omgeving die campers verhuren voor vakanties.