Verhuizen in of naar Leeuwarden? Of verruilt u de Friese hoofdstad voor een andere stad of dorp? Natuurlijk mooi om uw nieuwe woning of bedrijf in te richten. Maar toch brengt een verhuizing ook altijd wel wat drukte met zich mee. Alles inpakken om vervolgens op uw nieuwe adres weer uit te pakken. Met dozen of andere zware meubelstukken sjouwen. Misschien zelfs wel de trap op en af. En dan zijn er ook altijd nog meubels die moet demonteren en weer in elkaar moet zetten. Een hele klus toch?

 

Hebben we het nog niet eens over het transport gehad. Bovendien wilt u ook de familie en vrienden die u helpen met verhuizen bedanken met een hapje en drankje. Tenzij u daar echt zin in heeft – moet u dat natuurlijk vooral doen.

 

Schakel verhuisbedrijf uit Leeuwarden in

Dat verhuizen in Leeuwarden moet u dan ook helemaal niet alleen doen. Een verhuisbedrijf uit de buurt inschakelen zijn uw kosten meer dan waard. Los van het sjouwen met zware spullen (niet goed voor uw rug), hebben ze ook het materiaal ervoor om uw inboedel veilig en wel van uw oude naar nieuwe adres te rijden. Denk aan trapliften.

 

Verhuizen voor particulier

Toch is een verhuizing ook wel weer mooi: een nieuwe woning! Nieuwe plek! Leuk om alles opnieuw in te richten. En terwijl u al in uw hoofd de woonkamer inricht, brengen de verhuizers alles op uw nieuwe plek onder de zon. Alles wordt dan zorgeloos geregeld. Bovendien: hoeveel er voor u geregeld wordt, is aan u. De verhuizers komen vaak eerst bij u langs (gratis) en bekijken samen met u wat er verhuisd moet worden en wat u zelf meenemen.

 

Zakelijke verhuizing

Iets anders verloopt de zakelijke verhuizing. U heeft natuurlijk met (veel) meer mensen te maken die met u meegaan. Zeker voor bijvoorbeeld scholen of zorginstellingen zijn er veel zaken om mee rekening te houden. Het hele verhuisproces vraagt dan ook om een goede voorbereiding. goede communicatie voor personeel, leerlingen en patiënten. Voor hen kan dat ook best wel een impact hebben.

 

En zeker bij een zakelijke verhuizing in Leeuwarden is een verhuisbedrijf onmisbaar. Zij zorgen dat u als ondernemer en werknemer zoveel mogelijk aan het werk kan blijven. Om alles in goede banen te laten leiden stellen ze samen met u een draaiboek op met een concrete planning.

 

Van Friesland naar buitenland?

Het kan ook zijn dat u Leeuwarden / Friesland wil verruilen voor het buitenland. Helemaal spannend natuurlijk, omdat u ook nog eens in een ander land, andere cultuur komt te wonen. Eén ding hoeft u zich niet zorgen om te maken: hoe u al uw inboedel naar uw nieuwe bestemming krijgt. Verhuisbedrijven rijden graag met uw spullen naar uw nieuwe woonplaats buiten de grens. Onderweg houden zij op de hoogte van de verwachtte aankomsttijd. Zo weet u hoe laat uw spullen in uw nieuwe woning kunt verwachten. En dat alleen al neemt zoveel stress bij u weg! Kunt u in alle rust aan de overige verhuis-taken werken.