De jongerenvakanties blijven langskomen in de reclame. Je kent het vast wel. Slam FM promoot jongerenvakantie constant. De bekende reclame van GOGO over de VIP trip naar diverse vakantiebestemmingen als Lloret, Mallorca en Ibiza trekt bij veel mensen de aandacht. Ook Beachmaster probeert volop de aandacht te trekken van de vele jongeren in Nederland om deze zomer bij hun de zomervakantie te boeken.

 

Een andere bekende radioreclame is de reclame van GOGO over het Slam cafe in Sunnybeach. Voor de echte feestliefhebbers is dit de place to be. Het Slam cafe is in het centrum en bevind zich op een verhoging. Ieder jaar is het weer erg druk en deze uitgaansplek is iedere dag geopend tot vroeg in de ochtend! Altijd feest dus. Daarnaast is het een groot voordeel dat je hier veel Nederlanders tegen zult komen. De meeste grote discotheken zijn internationale uitgaansgelegenheden waar je jongeren uit allerlei landen zult tegenkomen. Om de echte vakantiestemming te proeven is dit natuurlijk ook het idee van een jongerenvakantie, maar wanneer je weer even een avond tussen Nederland feest wilt vieren, dan is een leuke plek. Voor meer informatie over de uitgaansgelegenheden in Sunnybeach surf je naar de website. Hier vind je allerlei informatie en tips over uitgaan in Sunnybeach.

 

Daarnaast wil jij natuurlijk overdag de kater bestrijden en weer fit worden om ’s avonds weer helemaal los te gaan. Het recept hiervoor is om actief te blijven en leuke dingen te doen met je vrienden. Daarvoor zijn er verschillende leuke activiteiten in de omgeving die hiervoor zullen zorgen.