Een eigen geurtje hebben zoals veel van de grote artiesten? Tegenwoordig kan het als u een beetje bekend bent. Private label cosmetics heet het en het is een groeiende markt.

 

In de fabriek maken ze het geurtje zoals jij het wilt hebben, dus als jij een geurtje wilt met een beetje een tabak geur of juist een bloemen geur dan maken zij het. Maar dit is geen oud concept, supermarkten en kruidenier gebruiken al jaren het concept Private label. Huismerken zijn daar een goed voorbeeld van.products03

Bij de parfums is het nog maar een paar jaar oud en hebben redelijk veel artiesten zoals Beyonce of Lady gaga hun eigen geurtje, maar dit is niet alleen geschikt voor vrouwen. Mannen beginnen ook een steeds grotere rol te spelen in Private label cosmetica. Justin Bieber heeft in 2011 zijn eerste parfum “Someday” op de markt gebracht en zelfs The King of Pop heeft in 1989 zijn geurtje “Mystique” uit gebracht.

 

Maar private labeling blijft niet op geurtjes hangen, ook zijn er lotions en cremepjes zijn tegenwoordig niet moeilijk te vinden in de beauty shop. Voor meer informatie bezoek de site van The Cosmetic Company.