Ben jij geïnteresseerd in een Spaanse taalcursus in Spanje? Dan nodigt Study-Globe je bij deze uit om Spaans te komen leren in Spanje. Met behulp van Study-Globe vergelijk, kies en boek je zonder moeite de taalcursus die bij jou en jouw wensen past.

 

De Spaanse cultuur

Geniet met volle teugen van alles wat Spanje jou te bieden heeft. In Spanje word je 24 uur per dag geconfronteerd met de Spaanse taal en kun je alles wat je hebt geleerd gelijk toepassen. Je zult overal in Spanje de de vriendelijke Spanjaarden ontmoeten die graag met je in gesprek gaan. Voer leuke gesprekjes in één van de cafés, geniet van de bezienswaardigheden en verken het Spaanse nachtleven.

 

Spaans leren in Spanje

Tijdens jouw cursus Spaans kom je regelmatig in contact met andere cursisten die graag Spaans willen leren in Spanje. Geniet samen van een lekker bezoek aan het strand, een excursie naar een van de historische dorpjes op het platteland of geniet van de overweldigende natuur. Een cursus Spaans houdt in dat je echt leert hoe de Spaanse bevolking leeft, denkt en gebruik maakt van het leven. Wanneer je daadwerkelijk de Spaanse levensstijl leert te waarderen, kun je zeggen dat je Spaans spreekt.

 

De cursus Spaans

Alle cursussen zijn veelzijdig en houden rekening met het dagelijkse leven in Spanje, de typische Spaanse gewoonten en gebruiken, de Spaanse cultuur en de sociale omgangsvormen in Spanje. Je kunt zelf het niveau van jouw opleiding en de locatie waar je deze zult volgen kiezen. Het is handig om van tevoren een test te doen waardoor je jouw niveau kunt bepalen. Zo leer je de taal het best en kun je steeds weer een stapje hoger.

Nog niet helemaal overtuigd over het Spaans leren in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de specialisten van Study-Globe.