BuroVH is een reclamebureau in Goor. Het is een klein dorpje gelegen in Overijssel. Maar dat wil niet zeggen dat de ambities van BuroVH klein zijn. Het werkveld heeft zich uitgebreid van Overijssel naar heel het land.

 

Het maakt niet uit of uw reclamebureau bij u om de hoek zit, als het maar een reclamebureau is waar u mee samen wilt werken. Van belang is hierbij dat de werkwijze aansluit bij uw wensen. BuroVH streeft naar een transparante aanpak. Ze proberen zo veel mogelijk met u te delen zodat u niet voor verassingen komt te staan en zodat ze zeker weten dat ze doen wat u van ze verlangt.

 

Daarnaast hebben ze een georganiseerde manier van werken. Er zijn 4 fasen die doorlopen worden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. (1) Het begint met het bedenken van ideeën. De wensen van u en uw bedrijf komen op tafel te liggen. (2) Vervolgens wordt er een ontwerp van de aanpak gemaakt. Er worden middelen bedacht bij de wensen.

 

(3) Wanneer alles is ontworpen en is goed gekeurd, wordt er actie ondernomen. De middelen worden ingezet en de communicatiestrategie wordt uitgevoerd. (4) Tot slot moet alles gecontinueerd worden. Het communiceren houdt niet op en de rol van BuroVH is ook niet per defenitie ten einde.

 

Voor informatie over een reclamebureau kunt u contact opnemen met reclamebureau BuroVH.