Voor grote groepen die een dagtrip willen maken, is een touringcar of bus bij uitstek het juiste vervoermiddel. Het dagje uit begint al met de gezamenlijke ontmoeting met elkaar, bij de bus. Iedereen heeft goede zin en de voorpret naar de plaats van bestemming is in volle gang. Gezelligheid ten top, eenmaal in de bus kan iedereen zijn benen strekken en relaxen. De chauffeur brengt jullie naar de plaats van bestemming en het enige wat de groep hoeft te doen is met elkaar, kletsen, lachen en genieten van de omgeving. Zulk vervoer is bijvoorbeeld ideaal als je naar een groepsaccommodatie in Gelderland gaat. Zo kan je onbezorgd op stap met een touringcarbedrijf.

 

Bus of touringcar, waar let je op?
Het is slim om van te voren te bepalen hoe de kosten voor de bus worden verdeeld. Betaalt iedereen mee en zijn de kosten voor de zaak of voor jezelf? Op pad met een touringcar is veel voordeliger dan wanneer men zelf voor eigen vervoer moet zorgen. Vraag of iedereen mee wil/kan betalen om de kosten te dekken. Let verder op de volgende zaken bij het huren van een bus bij een touringcarbedrijf:

 

    • Check bij een aantal verhuurbedrijven naar de gang van zaken
    • Denk aan: btw, verzekeringen, brandstof
    • Hoe zit het met de vrije kilometers en het bedrag voor de kilometerprijs?
    • Voor wat voor gelegenheid of themafeest en hoeveel personen heb je een bus nodig? Een tourbus, mini touringcar, VIP bus, partybus of rolstoel touringcar?

Een touringcarbedrijf met zorg
Verhuurbedrijven van touringcars en bussen hebben vaak al veel ervaring met diverse groepen mensen. Omdat iedereen verschillend is, is er vervoer op maat. Hierdoor kan echt iedereen op pad kan met een touringcar. Doordat de busbedrijven meedenken met mensen, worden er compleet verzorgde reizen voor groepen georganiseerd, gecombineerd met allerlei activiteiten, maaltijden en eventueel hotelovernachtingen. De gehele prijs is inclusief zodat men alleen nog maar hoeft te genieten van deze geweldige ervaring. De buschauffeur zorgt dat iedereen weer veilig uitgerust thuis komt!