Slagbomen zijn veel in gebruikt bij de toegang van bedrijven en openbare ruimtes. Het betreden en verlaten van het terrein kan zo gereguleerd worden. Een veel gebruikt merk slagboom is Beninca. Deze slagboom wordt zelfs vanuit Italië geïmporteerd naar Nederland. Dat wordt niet voor niets gedaan, want met hun jarenlange ervaring en hun constante drang naar inovatie is Beninca een vooraanstaand bedrijf in de wereld van toegangsautomatisering.

 

 

De slagbomen van Beninca zijn een goed voorbeeld van wat u kunt verwachten van hun producten. Ten eerste is het proces belangrijk. Automatisch, in een goed tempo en makkelijk voor de persoon die er gebruik van maakt. Het automatische proces moet na 2 jaar nog net zo goed verlopen als bij een nieuwe slagboom. Ook moet de slagboom tegen een stootje kunnen. De slagboom zelf en de behuizing moeten tegen een klap van een auto en tegen alle weersomstandigheden kunnen.

 

 

Heeft u belang bij meer veiligheid? Er zijn genoeg mogelijkheden om u te ondersteunen. Een combinatie met een kentekenherkennings camera is veel voorkomend. Ook kan een simpel toegangscontrolesysteem u helpen bij het reguleren van het verkeer op uw terrein.

 

 

 

Beninca

 

Tot slot nog het uiterlijk van de slagboom. Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft, is er veel keuze in het design van de slagboom.

Daarnaast zijn er verschilende accessoires die u naar keuze kunt bijvoegen om de gewenste uitstraling te krijgen.

 

 

 

Voor meer informatie over Beninca slagbomen kunt u terecht bij Portacon. Portacon is een Nederlandse leverancier van Beninca producten.