Een huis kopen in Spanje lijkt voor liefhebbers van de Costa del Sol soms een verre droom. Op vakantie bevalt dit land vaak zo goed dat de reis naar meer smaakt. Casa Las Dunas maakt het mogelijk om er woningen te huren of zelfs te kopen. Het ruime aanbod strekt van de Costa Blanca  tot de Costa del Sol en verder. Spanje heeft een aantal grote voordelen als vakantieland. De relatief korte vliegtijd maakt het geschikt voor huizen kopen. De zon, de zee en de mediterrane leefstijl zorgen voor de nodige ontspanning waar u als vakantieganger zo naar uitkijkt.

 

Viva España

Een huis hoort tot één van de duurste aankopen in een het leven en niet voor niets richt Casa Las Dunas zich als aanbieder van vakantiewoningen op Spanje. Wij geven Nederlanders graag het hele jaar door de ruimte om aan de Hollandse regen te ontsnappen. Het blijft een gemiste kans om slechts enkele weken per jaar in Spanje te blijven. Waarom breidt u die tijd niet verder uit in een eigen vakantiewoning? Het land zelf is al ideaal voor een vakantie, maar Casa Las Dunas helpt u daar aan een passende woning. Het laten bouwen van een eigen villa valt zelfs onder de vele mogelijkheden voor wie dat wenst.

 

Breed vertegenwoordigd

Casa Las Dunas biedt vakantiehuizen langs grote delen van de Spaanse kust. Behalve aan de Costa del Sol en de Costa Blanca staan deze woningen aan de Costa Calidá. Iedere klant heeft een eigen beeld van zijn tweede huis. De verspreiding van de huizen over de verschillende kustdelen maakt een huis kopen in Spanje interessant voor een grotere groep. Achter elke koop zit weer aan andere reden waarom de vakantieganger graag terugkeert naar Spanje. Het komt voor dat een bepaalde kuststreek hem speciaal aantrekt. Bij Casa Las Dunas ligt vervolgens de taak om door ondersteuning in te geven. Een goede vakantie onder de Spanje zon begint bij het juiste onderkomen op de juiste locatie.

 

Op naar de paella

In Housevision op RTL 4, Way of Living en het RTL 4 vakantiemagazine ziet u meer over onze diensten. Op beurzen in Gent, Brussel, Antwerpen en Utrecht leggen we ook meer uit over de opties voor vakantiewoningen kopen of horen. De deuren van ons hoofdkantoor in La Marina staan daarnaast altijd open om wensen door te spreken. Of u nu wil huren, kopen of zelfs een villa laat bouwen, bij ons kan dat. Neem dan contact  met ons op.