Vanaf 1950 tot 2013 werden de iconische Volkswagen T1 en T2 busjes geproduceerd. Deze busjes van Volkswagen waren jong, avontuurlijk en leuk om in te rijden. Nog steeds zijn ze voor veel mensen een absolute droom. Of je nu een gala of een huwelijk hebt of gewoon een dagje wilt toeren, de Volkswagen bus is geliefd! Als je een bus van Volkswagen wil kopen betaal je echter een flinke bom duiten vanwege deze iconische status en populariteit. Huren kan echter wel voor een speciale dag. Wil jij ook een Volkswagenbusje huren? Dat kan!

 

Volkswagenbus verhuur

Hoe leuk zou dat zijn, om in een iconische Volkswagen bus bij een bruiloft of een Themaparty aan komen rijden. Gelijk alle ogen zijn op jou gericht. Mensen zullen het geweldig vinden. Volkswagenbus verhuur maakt het mogelijk om een dag of meerdere dagen op pad te gaan in deze klassieker. Een dagje lol of met je tentje in de bus een weekje kamperen ergens in Europa. Er is echter nog veel meer te doen met een Volkswagenbus. Wat dacht je van een: Winter Wonder tocht, een pepernoten route of een herfst hotspots tour? Elk seizoen kan je met jouw favoriete klassieke bus een dagje plezier hebben zonder dat de reis ernaartoe gaat vervelen. Daarnaast is het rijden in een oldtimer een echte beleving. Je rijdt in een echte mechanisch hoogstandje. Geen hypermoderne elektrische auto waarbij rijden geen plezier meer geeft.

 

Oldtimer rally speurtocht

Een echte aanrader is om een oldtimer rally speurtocht te rijden in een Volkswagenbus. Een leuke dag touren en uitgedaagd worden in een speurtocht. Een leuke bezigheid voor vrienden onder elkaar die genieten van de echte iconische klassieke wagens.

Veel mensen vinden het leuk om een iconische klassieke Volkswagenbus te rijden. Dat is ook niet zo raar. Het gevoel van echt rijden in een mechanische auto is beter dan in een moderne elektronische auto. Ga met een Volkswagenbusje een dag of langer op avontuur en rij met plezier naar je bestemming. Val op in een file leef!