Het meenemen van een fiets is altijd een lastig verhaal. Of u nu uw sportfiets nodig heeft voor een sportieve vakantie, uw stadsfiets meeneemt voor een dagje uit of uw fiets mee wilt nemen voor een verhuizing, fietsen zijn relatief groot en hebben geen handige vorm en kunnen dus niet gemakkelijk ingepakt worden, zeker niet als u ook nog andere bagage mee moet nemen. U kunt uw fiets natuurlijk met de trein meenemen, maar dat is duur en onhandig, bovendien mag dit alleen buiten de spits als de trein niet te druk is. Bij dakdragerexpert bieden wij een betere oplossing: een fietsendrager om op uw auto te monteren.

 

Fietsendragers

 

In allerlei verschillende soorten en maten

Bij dakdragerexpert hebben wij fietsendragers in allerlei verschillende soorten en maten. Ga je op vakantie met een aanhangwagen, dan kunt u kijken bij onze selectie fietsendragers voor op het dak. Al een dakkoffer klaar staan? Dan hebben wij een fietsendrager voor achterop de auto. Heeft u meerdere fietsen mee? Dan zult u interesse hebben in onze selectie grotere fietsendragers waar u meerdere fietsen op kwijt kunt.

 

Fietsendragers in uitstekende merken

Net als bij onze dakkoffers, hebben wij ook voor fietsendragers een aantal uitstekende merken voor u in de aanbieding. We hebben bijvoorbeeld een mooie selectie van het elegante merk Thule, een selectie van het praktische merk Pro-User en een selectie van het Nederlandse merk Hapro. Onze dragers zijn de verkrijgen in de kleuren zwart of aluminium, zodat u zelf kunt bepalen welke kleur het beste bij uw auto past.

 

Kijk en vergelijk

Kijk op uw gemak onze catalogus door en zoek een fietsendrager die past bij uw wensen en behoeften. Afhankelijk van wat u verder nog mee moet nemen met uw auto kunt u onze trekharen monteren op uw achterklep of op uw trekhaak, of zelf via een reling op het dak van uw auto, als u bijvoorbeeld een aanhanger mee moet nemen. Komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stel ons uw vragen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden en we zullen samen met u kijken naar wat de beste fietsendrager voor uw auto en voor uw fiets(en) is.

 

 

Hoe monteer je het?