Maak een familiereis Zuid-Afrika. Wat is er mooier dan met de hele familie op reis te gaan? Zeker naar zo’n mooi en groot land als Zuid-Afrika. Tijdens een familiereis Zuid-Afrika leer je de cultuur én de natuur kennen van een zeer speciaal land. Bezoek de kleurrijke steden Plettenberg Bay en Knysna en maak kennis met de lokale bevolking. Of reis samen naar de Oostkaap en slaap in een verblijf op het strand. Maak samen een safari in een wildpark of wild reservaat. Ook daar kun je overnachten. Een familiereis Zuid-Afrika zou je elk jaar kunnen maken en dan nog heb je maar de helft gezien van Zuid-Afrika. Een familiereis Zuid-Afrika kun je zelfs heel goed maken met kleine kinderen. Dit komt omdat je in Zuid-Afrika de mogelijkheid hebt te logeren in accommodaties die zijn voorzien van voorzieningen naar Europese normen.

 

Bezoek tijdens een familiereis Zuid-Afrika alle highlights van dat land

Ga je een familiereis Zuid-Afrika maken dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van dat land zien. Maar het is onmogelijk om alle highlights van Zuid-Afrika in één vakantie te bezoeken. Wanneer je samen met je familie een reis naar Zuid-Afrika gaat maken maak dan eerst een overzicht van de dingen die je wilt zien en beleven. Welke steden wil je bezoeken. Welke dieren wil je zien? Plan dan daarna jouw ideale familiereis Zuid-Afrika samen met de experts van een reisorganisatie die gespecialiseerd is in familiereizen. Zij zorgen dat je vooraf een reisplan ontvangt waarin al jullie wensen zijn opgenomen. De leeftijd van de kinderen die meegaan is daarbij de leidraad. Ga je met kleine kinderen dan zal het reisschema daarop worden aangepast. Grotere kinderen hebben andere behoeftes als kleine kinderen en daar wordt altijd rekening mee gehouden.

 

Zuid-Afrika is uitermate geschikt voor het maken van een familiereis

Zuid-Afrika is bijna net zo groot als Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje samen. Zuid-Afrika heeft dan ook heel veel te bieden. Zo vind je in Zuid-Afrika nationale parken met prachtige natuurgebieden. Moderne steden en kleine kleurrijke dorpen waar je nog typische Afrikaanse markten kunt bezoeken. Ga op zoek naar olifanten, giraffen, leeuwen of buffels in één van de wildparken. Bezoek de uitgestrekte stranden of ga naar de West-Kaap en bezoek het vissersdorpje Gansbaai en ga walvissen spotten in de omgeving van Hermanus of de Gansbaai. Omdat er zoveel te doen is in Zuid-Afrika kun je het beste jullie familiereis Zuid-Afrika samenstellen met een expert op het gebied van familiereizen die ook nog eens veel ervaring heeft hiermee in Zuid-Afrika. Geef aan waar jullie interesse naar uitgaat en je ontvangt vooraf een op jullie familie afgestemd reisvoorstel.

 

Voor elke reis geldt; goede voorbereiding is het halve werk

Zeker als je met je familie een verre reis gaat maken is goede voorbereiding nodig. Voor goed advies kun je terecht bij de experts van een reisorganisatie die bekend is met verre reizen met kinderen. Zo weet je zeker dat de kinderen die meegaan de reis ook aankunnen. Als de reis lang duurt wordt door de reisorganisatie gezorgd dat er kindermaaltijden aan boord van het vliegtuig zijn. Ook voor een babybasket in het vliegtuig kan worden gezorgd. Wil je een auto huren dan kan de reisorganisatie zorgen voor autozitjes. Voor een reis met kleine kinderen kan een accommodatie worden gezocht waar de kinderen op de kamer van de ouders slapen of die is voorzien van dubbele kamers met een tussendeur.

 

De reisorganisatie Travelnauts zal er in samenwerking met jullie alles aan doen om jullie een zo comfortabel mogelijke vakantie te bieden.