Een weekendje Den Haag kan erg leuk zijn, zowel met je partner, als met je gezin, als met vrienden of vriendinnen. Er is veel te doen, er zijn voldoende mogelijkheden om lekker te eten en te drinken, en natuurlijk ook om te overnachten. Je kunt ervoor kiezen om je auto het hele weekend veilig te parkeren bij Q-Park. In dit geval kun je je verplaatsen van het hotel naar je activiteit met het openbaar vervoer, dit is namelijk goed te doen. Ook als je je wil verplaatsen met je auto, kun je hem ‘s nachts veilig parkeren in Den Haag bij Q-Park. Q-Park
heeft veilige, comfortabele parkeergarages waar je met een gerust hart je auto weg kunt zetten.

 

Urban Oasis

Bij Urban Oasis kun je terecht voor verschillende leuke en ontspannende activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag om je eigen parfum te maken, maar je kunt ook heerlijk ontspannen met een massage of zuurstof-aromatherapie. Het is erg leuk om je parfum te maken als vriendinnendag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Als je ook kiest voor een zuurstof-aromatherapie zul je heerlijk ontspannen terugkeren naar huis. En je neemt ook nog eens je zelfgemaakte parfum mee naar huis. Dit samen zorgt samen voor een geslaagd dagje weg.

 

Kinderwerkplaats

Natuurlijk kun je niet alleen met meiden heel leuk naar Den Haag. Als je bijvoorbeeld met het gezin met kinderen gaat, kun je gezellig naar de Kinderwerkplaats. De meeste kinderen hebben een duidelijk beroep in hun hoofd wat ze later willen worden. Brandweerman, dierenarts en lerares zijn dan ook veel voorkomende beroepen die kinderen noemen. In de Kinderwerkplaats leren ze van alles over beroepen van vroeger en nu. Dit gaat spelenderwijs, dus er mag een hoop geëxperimenteerd worden. Er worden proefjes gedaan en er wordt geknutseld. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de kaarsenmakerij, het recyclestation of de papierfabriek. Een hele leuke bezigheid voor de kinderen dus!

 

Escher museum

Waar de Kinderwerkplaats vooral erg leuk is voor kinderen, is het Escher museum leuk voor alle leeftijden. Ideaal dus voor een dagje weg met de hele familie. Zowel kinderen als ouders als grootouders zullen het naar hun zin hebben in het Escher museum. In het Escher museum zul je veel optische illusies tegenkomen. Er zijn namelijk honderddertig werken van Escher te bekijken. Eeuwigheid en oneindigheid staat in veel van deze werken centraal. Ook kan er zelf worden gespeeld met perspectief. Zo is er een ruimte waar kinderen groter lijken dan hun ouders en waar een vloer in elkaar stort. Een geslaagd dagje voor de hele familie dus.

 

In Den Haag zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven. Vaak ben je na één dag nog lang niet klaar met wat je allemaal wil doen, een weekendje weg naar Den Haag is dus perfect. Parkeren in Den Haag kun je makkelijk en comfortabel doen bij Q-Park, hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.