Sommige mensen vinden het heerlijk om nu al te fantaseren over de zomervakantie van volgend jaar. Er is zoveel keuze, dat je bijna niet kunt kiezen welke bestemming het beste bij je past. Het is misschien wat standaard om weer naar dezelfde bestemming als altijd te gaan, dus raden wij je aan om eens verder te kijken. Er zijn een aantal vakantiebestemmingen die enorm in opkomst zijn, en waarbij de verwachting is dat deze in 2020 goed bezocht gaan worden. Wij zetten deze populaire vakantiebestemmingen voor 2020 voor je op een rij.

 

Schotland

Hoewel je bij een vakantie niet direct aan Schotland denkt, is het land toch steeds populairder aan het worden onder Nederlandse toeristen. Het land heeft een mooie natuurlijke omgeving, een ruige kustlijn en prachtige regio’s om doorheen te reizen. Wij raden dan ook aan om een rondreis door Schotland te maken, als je kiest voor deze bestemming. De steden Glasgow en Edinburgh mogen daarbij niet overgeslagen worden, net zoals het beroemde meer van Loch Ness. Op slechts twee uurtjes vliegen vanuit Nederland ben je al op deze prachtige bestemming in het noorden van het Verenigd Koninkrijk.

 

Kroatië

Een verborgen parel in Europa als het gaat om vakantiebestemmingen, dat is een mooie omschrijving voor het mooie Kroatië als vakantiebestemming. Het land heeft een prachtige kustlijn in het zuiden van het land, waar je ook de populaire regio Istrië tegenkomt. Hier zijn vele hotels, resorts en campings te vinden waar jij kunt verblijven tijdens je vakantie. Kroatië is zowel met de auto als met het vliegtuig goed te bereiken. In de zomer is het bovendien goed vertoeven in dit land, waardoor het enorm aan populariteit aan het groeien is.

 

Dubai

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor Dubai als vakantiebestemming. Dubai staat bekend om haar luxe en indrukwekkende architectuur. Toch is een vakantie naar dit paradijs in veel gevallen goed te betalen. Je ondervindt hier hoe het is om te leven in luxe, te genieten van prachtige stranden en helemaal in de watten te worden gelegd. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van Dubai is de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Onze tip; reserveer voorafgaand aan je vakantie en ticket naar boven, om te genieten van adembenemend uitzicht.