Het maakt niet uit waar ter wereld je wilt gaan trekken, je zet je eerste stap naar je doel op Bookatrekking.com. Op Bookatrekking.com helpen wij  je op weg naar jouw doelen door advies te geven in je zoektocht naar het beste wandelavontuur, verzorgd door een lokale aanbieder voor de best mogelijke prijs. Onze lokale partners zijn de beste in de markt en we geven continue ondersteuning om hun kwaliteit en service te verbeteren.  Om je een inzicht te geven in wat mogelijk is zijn dit onze 3 mooiste bestemmingen.

 

1.  Via de Lemosho Route de Kilimanjaro beklimmen

De Lemosho Route Kilimanjaro is een van de nieuwere routes op de Kilimanjaro en is aangelegd in de dagen dat de berg qua populariteit boven zichzelf uit begon te stijgen. In vroegere jaren was het al enorm druk op routes als de Marangu en de Machame. Om aan de toenemende vraag te

kunnen voldoen, hebben de autoriteiten de Lemosho aangelegd.

 

Hoewel de route in zes dagen en vijf nachten kan worden afgelegd, is het aan te raden om voor het langere programma te kiezen. In acht dagen en zeven nachten heb je de grootste kans op succes en kun je rust pakken wanneer je die nodig hebt.

 

2.  Everest Base Camp Trek

Op dit moment van lezen zijn er klimmers onderweg naar het bijna 9 kilometer hoge dak van de wereld. De top van Mount Everest in Nepal is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn verschillende manieren om de ultieme Everest ervaring op te doen. De trek naar Everest Base Camp, het basiskamp van Mount Everest is voor iedereen en biedt je het ultieme trekking avontuur.

 

Het landschap van de Everest Base Camp Trekking is fantastisch met met vele bergtoppen zoals: Everest, Lhotse, Nuptse, Ama Dablam, Pokalde, Pumori, Cholatse, Twaboche, Makalu, Barunse, Island top en nog veel meer. De mensen die je tegenkomt op je trek; hun cultuur en traditie in de kloosters en de gebedsstenen zijn de culturele hoogtepunten.

 

3.  De W-trek in Patagonië

De W Trek in Torres del Paine is veruit de meest bekende trek in Patagonië. De W staat voor de vorm van de route als je het vanuit een vogelperspectief bekijkt. Er zijn vele mogelijkheden als je dit massief wilt veroveren. Hoewel de W Trek de kortste is, bevat deze de mooiste hoogtepunten van het Torres del Paine National Park.

 

Meestal gaat je reis van of naar je bestemming goed. Maar het kan zijn dat je vlucht vertraagd of geannuleerd wordt. Is vlucht geannuleerd, vergoeding van de luchtvaartmaatschappij behoort tot de opties.