Wanneer u denkt aan een autorijschool en u bent woonachtig in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne en omstreken, dan bieden wij de Rijopleider voor u! Of we nou een rijschool Oldenzaal zijn, een Rijles Hengelo, Autorijschool Hengelo of rijschool Enschede, u bent bij ons altijd aan het juiste adres hiervoor. Ook voor rijlessen enschede zijn wij bij uitstek een hele goede rijschool.

 

De Rijopleider is gevestigd in Enschede. Heden bestaan wij al 11 jaar. Wij zijn een doortimmerd auto opleider die verschillende rijopleidingen aan biedt. Zo bieden wij aan:
– aanhanger rijbewijs Enschede
– rijbewijs enschede

– Rijles Enschede

 

Mocht u in Hengelo wonen dan verzorgen wij ook als Rijschool Hengelo rijlessen aan u. Met andere woorden denkt u aan rijbewijs Hengelo? Dan denkt u aan rijlessen Hengelo en rijschool hengelo ov.

Er zijn elke dag nieuwe cursisten die voor ons, De Rijopleider, kiezen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Dit geeft ons enorm veel vertrouwen. Dit is een goede teken dat wij op de juiste weg zijn. Wanneer u zich afvraagt waarom? Dan hoeven wij u dan alleen de slagingspercentage te laten zien. Hieronder treft u deze aan.

 

U mag ons gerust vergelijken met andere grote rijscholen uit uw buurt.
Categorie auto examenresultaten:

 

Autorijschool: De Rijopleider

Plaats: ALMELO, ENSCHEDE

– met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 61 – 65%

– en herexamens van 71 – 75%.

 

Autorijschool: Brunen

Plaats: ALMELO, ENSCHEDE,

– met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 51 – 55%

– en herexamens van 51 – 55%.

 

Autorijschool: ANWB Rijopleiding De Graaf.

Plaats: DEVENTER, ALMELO, ENSCHEDE, ECT

– met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 46 – 50%

– en herexamens van 86 – 90%.

 

Autorijschool: Brookhuis Hengelo, (Rijlesdeal)

Plaats: ALMELO, ENSCHEDE

– met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 36 – 40%

–  herexamens van 61 – 65%.

 

Dit zijn de officiële cijfers van het cbr en zijn een op een overgenomen.

Bron: cbr

 

Wanneer u vragen heeft, niet mag u vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan voor u klaar!
Voordeel is dat je bij De Rijopleider immer dezelfde instructeur en lesauto hebt. Op deze manier verhoed je dat je daden op verschillende manieren aanleert.

Daarnaast leer je de leermeester fatsoenlijk kennen zodat er een vertrouwensband ontstaat. Wanneer je in de les auto zit, hoor je makkelijk te rijden en het moet betrouwbaar aanvoelen. Ieder persoon is uniek, hier wordt netjes en wijs mee omgegaan. De Rijopleider begeleidt leerlingen op een kalme, foutloze wijze naar het rijexamen. Alles wordt lucide en vakkundig uitgelegd. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Deze kun je wanneer je maar wilt inzien. Op deze manier zie je zelf in een keer jou eigen sterke punten en waar jou aandachtspunten zijn.

 

 

Meer informatie: Autorijschool Enschede